Vårens nyheter er i butikk!

De nye produktene er å finne i NorgesGruppens butikker fra uke 18.

Grillfilet av kylling

Lag 9.pngLag 8.png

Folkets lanserer to varianter marinert grillfilet; Satay style og Korean style. Tynne skiver av kyllingfilet som kun trenger noen få minutter på hver side i stekepannen eller på grillen før du har et saftig og smakfullt resultat.

Laget av gode norske råvarer.

Nyt-Norge_merket.jpg

Nyt Norge er en merking for norske matvarer og Nyt Norges mål er å synliggjøre at produkter er av norsk opprinnelse og gjøre det enkelt for forbrukere å velge norske matprodukter i butikken.

Stekt Perfekt Spareribs

Lag 7.png

Spareribs er den beinholdige delen av svineribben hvor kjøttet sitter mellom bena. Denne spareriben har en god balanse mellom søt og spicy – med ekte habanerochili og fruktige smaker.
Sous vide-metoden gir et ekstra mørt resultat.

Laget av god norsk råvare.

Nyt-Norge_merket.jpg 

BBQ Dragefilet

Lag 11.png

Dragefilet er smaksrik og lett å lykkes med! Kjøttstykket sitter mellom ytrefileten og ryggbeinet, og er både smakfullt og saftig. Fileten har en taggete form, derav navnet dragefilet. 

Laget av god norsk råvare.

Nyt-Norge_merket.jpg

Nye og spennende pølser på grillen

Lag 12.png Lag 13.png Lag 14.png

Folkets lanserer to nye spesialpølser med nye smaker. Folket Hot Dogs Chakalaka er inspirert av den afrikanske gryteretten med samme navn og har en spennende, varm og aromatisk smak av bl.a. spisskummen, hvitløk og mild chili. Folkets Hot Dogs finnes i alle KIWI butikker.

Sommerpølse med soltørket tomat i serien Sommervibber finnes hos SPAR og Joker. 

Folkets Hot Dog Chorizo er en av kundenes store favoritter. Denne sommeren lanseres en stor forpakning med 6 pølser i pakken.

Laget av gode norske råvarer.

Nyt-Norge_merket.jpg

Vegansk burger

Lag 10.png

Denne sommeren lanserer Folkets en vegansk burger – en skikkelig digg burger med god smak og konsistens. Et svært godt alternativ for alle som ønsker å velge kjøttfritt i sommer! Burgeren er 100% plantebasert og rik på protein og kostfiber.