Karbonader av storfekjøtt 600 g (6-7 stk)
Den klassiske karbonadekaken passer perfekt til både lunsj, middag,
koldtbord og snitter.
______________________________________________________________________________________________________
Kjøttkaker av storfe og svin 600 g (9-10 stk)
Klassiske og saftige kjøttkaker som gjerne serveres på den tradisjonelle
måten, i brun saus med kokte poteter, ertestuing og tyttebærsyltetøy.
______________________________________________________________________________________________________
Skivet kokt skinke i stor forpakning 250 g
Kokt skinke er magert og godt pålegg av svinekjøtt. Praktisk og stor forpakning.
______________________________________________________________________________________________________
Sesongens lam
Høsten er tiden hvor mange lager lam til middag. Det er ikke så rart at etterpørselen er stor da - det er på denne tiden at sauen kommer inn fra beite og slaktes. Da er kjøttet ferskt og har den beste kvaliteten.
Bog i skiver
Tekst om produktet
Tips:
Tips og tris om produktet
Fårikålkjøtt av bog
Tekst om produktet
Tips:
Tips og tris om produktet
Rulleskinn
Rulleskinn er den mest kjøttholdige delen av slagsiden. Denne delen brukes oftest til å lage lammerull.