Høstens nyheter

 
Karbonader av storfekjøtt 600 g (6-7 stk)

Den klassiske karbonadekaken passer perfekt til både lunsj, middag,
koldtbord og snitter. 



______________________________________________________________________________________________________

Kjøttkaker av storfe og svin 600 g (9-10 stk)

Klassiske og saftige kjøttkaker som gjerne serveres på den tradisjonelle
måten, i brun saus med kokte poteter, ertestuing og tyttebærsyltetøy.

 

______________________________________________________________________________________________________

Skivet kokt skinke i stor forpakning 250 g 

Kokt skinke er magert og godt pålegg av svinekjøtt. Praktisk og stor forpakning.

 

 

 

 

 

______________________________________________________________________________________________________


Sesongens lam

Høsten er tiden hvor mange lager lam til middag. Det er ikke så rart at etterpørselen er stor da - det er på denne tiden at sauen kommer inn fra beite og slaktes. Da er kjøttet ferskt og har den beste kvaliteten.

 

Bog i skiver

Tekst om produktet

Tips:
Tips og tris om produktet






Fårikålkjøtt av bog

Tekst om produktet

Tips:
Tips og tris om produktet

 





Rulleskinn

Rulleskinn er den mest kjøttholdige delen av slagsiden. Denne delen brukes oftest til å lage lammerull.