Stir It Up!
Smaksrike, asiatiske middager på 10 min
Folkets Stir it up! er en serie dypfryste asiatiske retter som er enkle å tilberede. Stir it up! er perfekt i en travel hverdag med næringsrike, smakfulle og enkle middagsretter. Produktene har høyt proteininnhold med hele 34-37 % kjøtt.
Tikka masala med svin
Tikka masala inneholder en pose med marinert kjøtt og en med grønnsaker, som gjør tilberedningen enklere og resultatet bedre. Man trenger kun å tilsette væske. Ferdig på 1-2-3. Ønsker du en komplett middag for to, server med ris eller nanbrød.
Tips/tilberedningstips:
- Stek kjøttet fra fryst tilstand i varm stekepanne med nøytral olje på medium høy varme i 3 minutter.
- Tilsett grønnsaker og stek videre under omrøring i 3 minutter.
- Tilsett 2,5 dl kokosmelk og kok inn i 3 minutter.
Stek i flere omganger hvis du tilbereder flere pakker. Må gjennomvarmes før servering. Server gjerne med ris, nanbrød og koriander som topping.
Hot red curry med svin
Hot red curry inneholder en pose med marinert kjøtt og en med grønnsaker. Du trenger kun å tilsette kokosmelk, som gjør tilberedningen enklere og resultatet bedre. Ferdig på 1-2-3. Ønsker du en komplett middag for to, server med ris.
Tips/tilberedningstips:
- Stek kjøttet fra fryst tilstand i varm stekepanne med nøytral olje på medium høy varme
i 3 minutter.
- Tilsett grønnsaker og stek videre under omrøring i 3 minutter.
- Tilsett 2,5 dl kokosmelk og kok inn i 3 minutter.
Stek i flere omganger hvis du tilbereder flere pakker. Må gjennomvarmes før servering. Server med ris, og bruk gjerne cashewnøtter og koriander som topping.
Teriyaki med kylling
Teriyaki inneholder en pose med marinert kjøtt, en med grønnsaker og en med saus, som gjør tilberedningen enklere og resultatet bedre. Ferdig på 1-2-3. Ønsker du en komplett middag for to, server med ris eller nudler.
Tips/tilberedningstips:
- Stek kjøttet fra fryst tilstand i varm stekepanne med nøytral olje på medium høy varme i 3 minutter.
- Tilsett grønnsaker og stek videre under omrøring i 3 minutter.
- Tilsett 1,5 dl vann og teriyakisaus og kok inn i 3 minutter.
Stek i flere omganger hvis du tilbereder flere pakker. Må gjennomvarmes før servering. Server gjerne med ris eller nudler.
Stekt Perfekt Denver Steak
Filet fra bogstykket på storfe. Fileten er marinert med timian og hvitløk før den vakuumeres og varmebehandles i 9 timer. Dette gir et smaksrikt og mørt resultat.
Det du trenger å gjøre er å varme den 20 minutter i ovnen på 200 grader.
Påleggsnyheter
- Hamburgerrygg i 250 g pakke
- Merket med Nøkkelhullet og Nyt Norge
- Frokostskinke i 80 g pakke
- Merket med Nøkkelhullet
- Mester-Salami
- Merket med Nyt Norge
Nyt Norge
Nyt Norge er en merking for norske matvarer og Nyt Norges mål er å synliggjøre at produkter er av norsk opprinnelse og gjøre det enkelt for forbrukere å velge norske matprodukter i butikken.
Nøkkelhullet
Nøkkelhullet er en offentlig merkeordning for matvarer. Merkeordningen skal gjøre det enklere å velge sunnere matvarer.