Sticks - årets nye grilltrend!

Folkets kommer med et helt nytt grillkonsept inspirert fra Japan.

Grill sticks - sommerens grilltrend!

Sticks er inspirert av Yakitori, som er en japansk type grillspyd. Sticks kombinerer ferdig marinerte råvarer av svin, kylling og vegetar, og med et utvalg av cruncher og sauser til topping.
Spydene grilles før de toppes med crunch eller saus, eller begge deler. Spydene er små slik at man kan mikse etter ønske - og få en smak av alt det gode!

 

Chicken Sticks

Små kyllingspyd marinert med Paprika og urter eller Ingefær og hvitløk. 

Sticks_chicken_Folkets_oppskriftsbilder.jpg

 

Pork Sticks

Små grillspyd av svin marinert med Chili og appelsin eller Pepper.

Sticks_pork_Folkets_oppskriftsbilder.jpg

Grille noe annet enn kjøtt?

Hva med vegetar? Prøv Veggie Sticks!

Sticks_Falafel_Folkets_oppskriftsbilder.jpg

Sticks Crunch

Crunchy topping på grillspydene. Velg mellom Gresskarkjerner & sprø løk, Ristet løk & chili eller Soya & ingefærsmak
Se serveringstips på begeret.

Sticks_crunch_oppskriftbilde.jpg

 

Til slutt har du på Sticks Saus

Velg mellom Søt curry, Yoghurt-, Teriyaki- eller Chilisaus.
Se serveringstips på begeret.

Sticks_sauser_oppskriftbilde.jpg

Sticks_dekor3.jpg