Sous vide er en skånsom måte å tilberede mat på. Først blir pølsene vakuumpakket før de blir trukket på lav varme over lengre tid. Dette fremhever smakene og gir fantastisk gode pølser.
Folkets håndverkspølser er produsert av A. Idsøe og denne sommeren kan vi tilby tre klassike favoritter.
Bratwurst
En klassikert gjort bedre! Herlig smak av svart pepper, karve, muskat, merian og nellik.
Chili cheese
En sterk, men balansert ostepølse med smak av rød og grønn jalapeños, hvitløk, svart pepper, chipotle og en mild, god ost.
Fransk landpølse
En pølse trenger ikke å være sterk for å smake mye. I fransk landpølse finner man smaker av fennikel, timian, muskat og grønn pepper. Denne pølsen fungerer både til middag så vel som til søndagsfrokosten.
Nyt Norge er en merking for norske matvarer og Nyt Norges mål er å synliggjøre at produkter er av norsk opprinnelse og gjøre det enkelt for forbrukere å velge norske matprodukter i butikken.
Andre vår- og sommernyheter
Folkets crispy chicken burger
Nyhet! Folkets utvider burgerutvalget med Crispy chicken burger. En saftig kyllingburger med sprø maispanering – perfekt på grillen, og i stekepannen!
Nyt Norge er en merking for norske matvarer og Nyt Norges mål er å synliggjøre at produkter er av norsk opprinnelse og gjøre det enkelt for forbrukere å velge norske matprodukter i butikken.
Sassy Sliders
Mini-burgere av storfekjøtt. Burgerne er ferdigstekt – trenger kun å varmes raskt på grillen.
Folkets Sassy Sliders er laget av god, norsk råvare.
Nyhet! Folkets utvider burgerutvalget med Crispy chicken burger. En saftig kyllingburger med sprø maispanering – perfekt på grillen, og i stekepannen!
Nyt Norge er en merking for norske matvarer og Nyt Norges mål er å synliggjøre at produkter er av norsk opprinnelse og gjøre det enkelt for forbrukere å velge norske matprodukter i butikken.
Sweet Heat Habanero spareribs
Spareribs er den beinholdige delen av svineribben hvor kjøttet sitter mellom bena. Sweet Heat Habanero spareribs har god balanse mellom søtt og sterkt – med ekte habanerochili og fruktige smaker.
Sous vide-metoden gir et ekstra mørt resultat.
Nyt Norge er en merking for norske matvarer og Nyt Norges mål er å synliggjøre at produkter er av norsk opprinnelse og gjøre det enkelt for forbrukere å velge norske matprodukter i butikken.
Baby back ribs
Baby back spareribs, også kalt baby back ribs, er bena som sitter på koteletten. Spareribsen blir marinert og langtidskokt. Tips - Grill spare ribs på kullgrill for å få den rette røksmaken.
Dette er sommerens kosemat!
Nyt Norge er en merking for norske matvarer og Nyt Norges mål er å synliggjøre at produkter er av norsk opprinnelse og gjøre det enkelt for forbrukere å velge norske matprodukter i butikken.