Nyhet! Saftige håndverkerspølser

Folkets håndverkspølser er tilberedt med sous vide metoden - en metode som fremhever smakene og gir et saftig og godt resultat.

Sous vide er en skånsom måte å tilberede mat på. Først blir pølsene vakuumpakket før de blir trukket på lav varme over lengre tid. Dette fremhever smakene og gir fantastisk gode pølser. 

Folkets håndverkspølser er produsert av A. Idsøe og denne sommeren kan  vi tilby tre klassike favoritter.

Folkets_SousVise_Polse_Bratwurst_Pseudo3D.png

Bratwurst

En klassikert gjort bedre! Herlig smak av svart pepper, karve, muskat, merian og nellik.

Folkets_SousVise_Polse_ChiliCheese_Pseudo3D.png

Chili cheese

En sterk, men balansert ostepølse med smak av rød og grønn jalapeños, hvitløk, svart pepper, chipotle og en mild, god ost. 

Folkets_SousVise_Polse_Landpolse_Pseudo3D.png

Fransk landpølse

En pølse trenger ikke å være sterk for å smake mye. I fransk landpølse finner man smaker av fennikel, timian, muskat og grønn pepper. Denne pølsen fungerer både til middag så vel som til søndagsfrokosten. 

Nyt-Norge_merket.jpg

Nyt Norge er en merking for norske matvarer og Nyt Norges mål er å synliggjøre at produkter er av norsk opprinnelse og gjøre det enkelt for forbrukere å velge norske matprodukter i butikken.

 

Andre vår- og sommernyheter

Folkets crispy chicken burger

Folkets-Crispy-kyllingburger.jpg

Nyhet! Folkets utvider burgerutvalget med Crispy chicken burger. En saftig kyllingburger med sprø maispanering – perfekt på grillen, og i stekepannen!

Nyt-Norge_merket.jpg

Nyt Norge er en merking for norske matvarer og Nyt Norges mål er å synliggjøre at produkter er av norsk opprinnelse og gjøre det enkelt for forbrukere å velge norske matprodukter i butikken.

Sassy Sliders

Folkets_Sliders_Mockup.jpg

Mini-burgere av storfekjøtt. Burgerne er ferdigstekt – trenger kun å varmes raskt på grillen.

Folkets Sassy Sliders er laget av god, norsk råvare.

Nyhet! Folkets utvider burgerutvalget med Crispy chicken burger. En saftig kyllingburger med sprø maispanering – perfekt på grillen, og i stekepannen!

Nyt-Norge_merket.jpg

Nyt Norge er en merking for norske matvarer og Nyt Norges mål er å synliggjøre at produkter er av norsk opprinnelse og gjøre det enkelt for forbrukere å velge norske matprodukter i butikken.

Sweet Heat Habanero spareribs

Sweet Heat Habanero spareribs

Spareribs er den beinholdige delen av svineribben hvor kjøttet sitter mellom bena. Sweet Heat Habanero spareribs har god balanse mellom søtt og sterkt – med ekte habanerochili og fruktige smaker.

Sous vide-metoden gir et ekstra mørt resultat.

Nyt-Norge_merket.jpg

Nyt Norge er en merking for norske matvarer og Nyt Norges mål er å synliggjøre at produkter er av norsk opprinnelse og gjøre det enkelt for forbrukere å velge norske matprodukter i butikken.

Baby back ribs

Folkets-Babyback.jpg

Baby back spareribs, også kalt baby back ribs, er bena som sitter på koteletten. Spareribsen blir marinert og langtidskokt. Tips - Grill spare ribs på kullgrill for å få den rette røksmaken.

Dette er sommerens kosemat!

Nyt-Norge_merket.jpg

Nyt Norge er en merking for norske matvarer og Nyt Norges mål er å synliggjøre at produkter er av norsk opprinnelse og gjøre det enkelt for forbrukere å velge norske matprodukter i butikken.