Tips til frokosten
- Horn fylt med feta og Folkets Salami. Hornene kan fryses og enkelt tines. Denne er også ypperlig i matpakka.
- Egg og Folkets Bacon.
- Enkel brødskive med Folkets gode kjøttpålegg og agurk på toppen.
- Folkets Karbonader med speilegg.
- Ristet brød med guacamole, Folkets Spekeskinke og tomat.
- Skinkestek på toast med litt sterk sennep. Topp med syltet rødløk.
I helgene hvor du har mer tid til kos kan du unne deg og familien litt ekstra kos
- Tynne skiver av spekeskinke eller fenalår er kjempegodt på godt flatbrød sammen med en liten klatt rømme, rødløk, urter og balsamico.
- Varm leverpostein i stekeovnen før du serverer den sammen med sprøstekt bacon, ristede mandler og syltet rødløk.
- Lefserull er perfekt å bruke pålegg i. Fyll lefserullen med waldorfsalat og spekeskinke eller rester fra lammesteika og rødbetsalat.
- Dadler med bacon er alltid en suksess!
- Vil du gjøre det veldig enkelt kan du servere en fjel med spekemat, leverpostei, sprøstekt bacon, og godt brød og sylteagurk, rødløk, tyttebærsyltetøy og epler som tilbehør.