Mer tid sammen

Folkets Stekt perfekt ble lansert høsten 2021. I serien finner du både kjente og utradisjonelle stykningsdeler av storfe, småfe og svin. Alle produktene er tilberedt slik at de trenger under en time i ovnen før servering.

Vi håper denne serien vil skape mange gode middagsopplevelser blant familier og gode venner. Dette er produkter som passer når du har lyst til å spise godt og samtidig ha god tid til gjestene dine. De er for deg som vil bruke energien på å skape hygge heller enn å slite seg ut på kjøkkenet.
Det er en enkel måte å lykkes med å servere et måltid som garantert er godt – og gjør det lettere å prøve et kjøttstykke de ikke har tilberedt før.

 

Folkets Stekt perfekt-serien inneholder klassiske steker og introduserer i tillegg nye stykningsdeler til dagligvare. Denver steak og lårfilet av lam er eksempler på deler av dyrene som man tidligere har kjøpt hos slakter. Mange vet heller ikke hvordan de skal tilberede dem. Nå får du muligheten til å lykkes med noe helt nytt og samtidig bruke mer av dyret.

Vi har jobbet med våre leverandører for å se på aktuelle stykningsdeler. Dette er godt kjøtt som slakterne ofte sitter igjen med og som burde vært brukt til noe mer enn kjøttdeig. Det er produkter som ikke har vært i sortimentet før og som kan trenge litt kjærlighet for å skinne. De krever lang tilberedningstid for å få et godt resultat.

Kjøtt gjort enkelt

Mange synes det er både vanskelig og tidkrevende å tilberede kjøtt. Vi har tilberedt kjøttet for deg, slik at du bare trenger å varme opp. Til og med pakningene hjelper deg med å lykkes – du kan stå i butikken og lese på esken hva du trenger for å komme i mål med måltidet.

Sous vide og stekepose

Stekt Perfekt serien består av både sous vide-tilberedte produkter og produkter i stekepose.

Sousvide produktene er vakuumert og tilberedt på lav varm i lang tid, noe som gjør kjøttstykkene fantastisk møre og smakfulle. Forbruker trenger kun å varme opp produktene etterpå!
Tilberedning i stekepose lar kjøttet beholde saftigheten da det stekes i sin egen kjøttkraft og marinade.

Alt du trenger å gjøre er å legge kjøttet i en ildfast form og varme det i ovnen.

Les om produktene