Her har kokken allerede gjort jobben for deg, så det eneste du trenger å gjøre er å steke dem slik du liker dem. Kjøttboller danner utgangspunktet for en god og rask middag, som kan varieres i det uendelige. Kjøttboller med pasta, med saus og potetmos, på grillspyd, i taco, til tapas eller på pizza.
97 % kjøtt
Folkets ferske og ferdige kjøttboller er å få i to varianter; spanske Chorizoboller og italienske kjøttboller. Begge har et høyt innhold av kjøtt. De italienske inneholder 97 % kjøtt, mens Chorizobollene inneholder 89 % svinekjøtt og 9 % chorizopølse. Bollene produseres av fersk råvare og har samme holdbarhet som fersk kjøttdeig.
Som hjemmelaget
Stadig flere får øynene opp for disse fantastisk gode kjøttbollene. Fordi de er rå, og ikke halvstekte, får du et saftig og godt resultat – like godt som hjemmelaget.
Enkelt å tilberede
Stek kjøttbollene i smør eller olje på middels varme i 10-12 minutter.
Kjøttbollene får du kjøpt hos