God middag med asiatiske smaker i tre enkle steg

Med vår nye Stir it up!-serie er det kort vei til raske middagsretter proppet med smak og farger.

Teryiaki.png

Rask middag kan også være proteinrik 

Har du lyst på en god middag uten at det tar for lang tid? Eller mangler du inspirasjon? Da kan våre nye retter være midt i blinken. Stir it up! er en ny serie fra Folkets, som gjennom tre enkle steg gir deg flere digge middager.

Serien kommer i tre varianter med gode smaker inspirert av det asiatiske kjøkken: Hot Red Curry, Tikka Masala og Teriyaki. I hver pakke får du en pose med kjøtt og en pose med frosne grønnsaker som passer til. Til curryen og masalaen trenger du i tillegg litt kokosmelk, mens til Teriyakien følger det med en egen pose med saus.

Hot Red Curry og Tikka Masala inneholder 37% marinert svinekjøtt, Teriyaki inneholder 34 % marinert kylling. Dermed er du sikret en proteinrik middag som kun tar 10 minutter å lage! Hver pakke passer til to personer med valgfritt tilbehør til.

Hot Red Curry.png

Tips til tilbehør

 Trenger du litt inspirasjon til hva du kan kombinere Stir it up!-pakkene med? Da har vi noen enkle tips til deg:

Vår Hot Red Curry er en spicy rett med litt punch. Sammen med det marinerte svinekjøttet får du oppskåret mango, edamamebønner og vannkastanjer. Curryen passer godt sammen med kokt ris og kan toppes med hakket koriander eller thaibasilikum og litt lime.

Tikka Masalaen er en velkjent klassiker, og vår versjon kommer med marinert svinekjøtt og gul løk, paprika og tomat. Kombiner masalaen med kokt ris, et rykende ferskt nanbrød, litt naturell yoghurt og topp med hakket koriander.

Teriyakien vår er en smaksrik og krydret rett med marinert kyllingkjøtt, gulrot, brokkoli og purreløk. Den kan for eksempel serveres sammen med kokte eller stekte nudler og toppes med finhakket chili, koriander eller purreløk.

Folkets Stir it up! lages i tre enkle steg:

1.Stek det marinerte kjøttet til det er gyllent

Steg 1 Stek kjøtt.png

2. Tilsett grønnsakene i panna

Steg 2 Tilsett grønnsaker.png

3. Tilsett kokosmelk eller Teriyakisausen i blandingen og la det koke opSteg 3 Tilsett veske.png

Server med ris, nudler, nanbrød eller det du liker best! Topp gjerne med litt krydder og hakkede chashewnøtter. Og så er det bare å nyte maten! 

Steg 4_Ferdig!.png

Du finner Folkets Stir it up! i frysedisken. Både kjøtt og grønnsaker stekes i frossen tilstand rett fra posen. Server med ønsket tilbehør – og så enkelt har du en digg hverdagsmiddag!