Folkets frokost

Fokets har et stort utvalg av pålegg. Start dagen med en god frokost, så presterer man bedre på både skole og i jobb.

Tips til frokosten

  • Horn fylt med feta og Folkets Salami. Hornene kan fryses og enkelt tines. Denne er også ypperlig i matpakka.
  • Egg og Folkets Bacon.
  • Enkel brødskive med Folkets gode kjøttpålegg og agurk på toppen.
  • Folkets Karbonader med speilegg.
  • Ristet brød med guacamole, Folkets Spekeskinke og tomat.
  • Skinkestek på toast med litt sterk sennep. Topp med syltet rødløk.

I helgene hvor du har mer tid til kos kan du unne deg og familien litt ekstra kos:

  • Tynne skiver av spekeskinke eller fenalår er kjempegodt på godt flatbrød sammen med en liten klatt rømme, rødløk, urter og balsamico.
  • Varm leverpostein i stekeovnen før du serverer den sammen med sprøstekt bacon, ristede mandler og syltet rødløk.
  • Lefserull er perfekt å bruke pålegg i. Fyll lefserullen med waldorfsalat og spekeskinke eller rester fra lammesteika og rødbetsalat.
  • Dadler med bacon er alltid en suksess!
  • Vil du gjøre det veldig enkelt kan du servere en fjel med spekemat, leverpostei, sprøstekt bacon, og godt brød og sylteagurk, rødløk, tyttebærsyltetøy og epler som tilbehør.