toppbilde

Folkets Grillet Oumph!

Folkets Grillet Oumph er en velsmakende, italiensk veganpizza. Den er toppet med grillet Oumph, vegantopping, rødløk, paprika og tomatsaus laget av solmodne tomater dyrket ved Middelhavet. Pizzaen er produsert i Modena i Nord-Italia, en provins kjent for sin rike matkultur. Deigen er hevet naturlig i 24 timer, strukket for hånd og stekt på tradisjonell italiensk måte, i vedfyrt stenovn. Bruk av ved fra bøk og eik ved fyring gir en unik aroma. Oumph! Er mat fra planteriket, laget av soyabønner.

Helsemyndighetene har som mål at flere skal spise plantebasert mat. Med lanseringen av Grillet Oumph! fra Folkets håper vi å bidra til dette ved å få flere forbrukere til å velge et vegansk alternativ når de skal handle pizza.

Grillet Oumph! produseres på samme måte som øvrige Folkets varianter, med respekt for italiensk tradisjon og kvalitet. Den inneholder 100 % vekstbaserte ingredienser. En sprø, luftig bunn, Violife topping med gode smelteegenskaper og Oumph! som er rik på smak gjør pizzaen til et godt alternativ for alle som liker god mat.