Nå kan du enkelt lage din egen kylling Satay og trendy Korean Barbeque

Kyllingfilet er en storfavoritt blant oss nordmenn. Nå lanserer vi superdigge fileter til grillsesongen i to spennende smaker; kylling Satay og Korean Barbeque. Med Folkets marinerte grillfileter får du raskt en perfekt stekt, saftig og smakfull kyllingmiddag.

Kylling_BBQ_1280X750.png

Det asiatiske kjøkken er kjent for sine gode smaker og dette har vi tatt inn i marinaden vår. Kylling Satay er en sikker vinner, men nå gjør vi det også enkelt å teste den heteste trenden i landet om dagen, nemlig Korean Barbeque. Dette kjøkkenet kjennetegnes av sine smakfulle kjøttretter, sprø grønnsaker og krydrede sauser og vår Korean Barbeque grillfilet av kylling er full av smak, med et deilig sting av chili.

Disse filetene trenger kun noen få minutter på grillen eller i panna – så har du en perfekt stekt filet. Kylling kan kombineres med det meste og disse tynne og saftige filetene passer ypperlig til salater, i en bowl, til en sandwich eller med dine favorittgrønnsaker.

Les også:Lyst på en litt annerledes middag? Prøv vår Stekt Perfekt porchetta!

Trenger du inspirasjon til rask og digg middag i dag? Test en av våre favoritter – kylling Satay bowl.

Kylling_Satay_1280X750.png

Kylling Satay bowl – til 4 pers

Du trenger:

  • 1 pakke med Folkets kylling Satay
  • Ris til 4 personer
  • 1 pose reddiker
  • ½ agurk
  • 150 gram rødkål
  • 1 hjertesalat
  • 1 dl peanøttsmør
  • ½ dl soyasaus
  • ½ dl vann
  • 1 dl peanøtter
  • Fersk mynte og koriander til servering 

Dette gjør du:

Kok opp valgfri ris. Skjær reddiken i tynne skiver, agurken i staver og strimle hjertesalaten og rødkålen. Bland sammen peanøttsmøret, soyasaus og vann til en dressing, før du finhakker peanøttene, mynten og korianderen. Grill eller stek kyllingen som anvist på pakken og fordel den i bollene oppå risen, grønnsakene og sausen. Topp med hakkede nøtter og urter – og vipps har du en sunn og digg middag hele familien kan like.

God middag!